Mikulás 2017 december 7.

Közvetlen, családias hangulatban tartottuk meg egyesületünk első Mikulás napi programját a Tési dombi közösségi teremben. Óriási örömmel töltött el Bennünket, hogy 9 hónap elteltével ilyen nagy számban gyűltünk össze szülők és gyerekek. 22 gyermeknek hozott csomagot a Télapó 🙂
Ahogy a szülőcsoportokon már szokott lenni, a gyerekek hamar egymásra találtak, örültek az újra találkozásnak. A szülők közben beszélgettek egymással vagy csak nézték a boldog gyerekeket.
Hamarosan hatalmas lett az izgalom, mert csengőszót hallottunk, ezért hangosan elénekeltük többször a „Hull a pelyhes fehér hó… „ dalt, hogy meghalljon minket a Mikulás. Mikor belépett, hellyel kínáltuk, mert nagyon elfáradt. A csomagokat név szerint adta át a gyerekeknek, akik közül többen gyönyörű verset mondtak. Kicsit elidőzött nálunk a Télapó, de aztán el kellett köszönnie, mert még máshova is várták őt a gyerekek.
Utána az Öcsi Cukrászda kedvezményes felajánlásából csaptunk egy eszem-iszom táncos mulatságot.
Nagyon köszönjük a cukrászda felajánlását, mert a sok-sok sütivel még jobbá tudtuk varázsolni a délutánt. Természetesen a karácsonyi üdvözletüket is átadtam, de most itt is szeretném újra továbbítani az Öcsi Cukrászda és Kóti Laci üzenetét:
„Boldog Karácsonyt kívánunk minden gyermeknek és szüleiknek!”
A fotókat nagyon köszönjük szülőtársunknak, Horváth Timea-nak!