Januári szülőcsoport beszámoló

Nagyon jól sikerült a pénteki szülőklub 🙂 Remélem idővel több szülő, nagyszülő is csatlakozik hozzánk a gyermekével együtt.
Ahogy már korábban is írtuk, minden alkalommal a gyerekekre képzett gyógypedagógus vigyáz, amíg mi a szülőklubbot tartjuk a helyiség más szegletében. A gyerekek rengeteg élménnyel, és új barátságokkal térnek haza ezekről az összejövetelekről, amíg mi szülők, nagyszülők aktuális témákat beszélünk át.
Óriási segítségünk Pidl Andrea, nagyon nagyon köszönjük, és óriási hálával tartozunk neki, hogy a munka után időt szakít ránk.
Továbbá ismét ellátogatott hozzánk Norbert Kucsera, aki kedves ajándékokkal lepte meg a gyerekeket, illetve ismét vitte hírünket, és az egyesület gyermekei részére 1 óra ingyenes lovaglást ajánlott fel egy gyulafirátóti családi lovarda, amit ezúton is szívből köszönünk!

A következő szülőcsoportról újabb eseményt hozunk létre, amire szeretettel várunk Benneteket!

További szép napot!

Eszter