72469454 2319832454806180 7154299794301648896 N

Kézműves foglalkozás 2019.10.11

Az elsőként meghirdetett Kézműves foglalkozáson az első és második alkalommal a vegyszermentes háztartásról volt szó. Betekintést kaptak a veszélyes hulladékok környezetre és egészségre vonatkozó hatásairól, továbbá a mindennaposan használt tisztítószerek és kozmetikumok ártalmas összetevőiről. Iránymutatást adtam a környezetbarát életmód kialakításáról, mire figyeljenek adott termék megvásárlása során. A foglalkozáson szó volt a környezetbarát alapanyagokról, illetve azok otthon házilag hogyan készíthetők el. Bemutatásra került a szódabikarbóna, ecet, citromsav, folttisztító só, mosódió, illóolaj, melyekkel kiválóan és hatékonyan tudnak otthonukban takarítani. Az érdeklődők meglepetés ajándékot is kaptak, mely tartalmazott mosódiót, mosózsákot, szappant, illóolajat. Jó hangulatú, kötetlen beszélgetés alakult ki. A résztvevők maguk is hozzászólhattak a bemutató témáihoz.