Nagyné Bátor Alexandra vagyok, két kisgyermek édesanyja, tanító, mozgásterapeuta.

Gyermekekkel való foglalkozásom 2004-ben kezdődött, mikor Győrben az Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolán tanítói diplomát szereztem, majd a várpalotai Bán Aladár Általános Iskolában elhelyezkedtem.

Kislány koromtól biztosan tudtam, hogy pedagógus szeretnék lenni, gyerekekkel szeretnék foglalkozni. A gyakorlatban eltöltött évek alatt, és édesanyává válásom után fogalmazódott meg bennem az igény, hogy tovább képezzem magam.
Mindenképpen olyan dolgot akartam, amivel valamiképpen segíthetem, fejleszthetem az arra rászoruló gyermekeket. Ekkor találtam rá az Alapozó Terápiák Alapítványra, ahol 2016-ban mozgásterapeuta képesítést szereztem.

A megszerzett elméleti és gyakorlati tudással hatalmas kincset kaptam. Lehetőséget arra, hogy a kidolgozott módszer alapján segítséget nyújtsak, ugyanis az Alapozó Terápia módszerével hatásosan fejleszthetők az iskolaéretlen óvodások, az eltérő beszéd- és nyelvfejlődésű gyerekek, az eltérő mozgásfejlődést mutató, mozgásukban ügyetlen gyerekek, a figyelemzavaros, hiperaktív gyerekek, az olvasás- és írásproblémával, specifikus tanulási zavarokkal vagy tanulási nehézséggel küzdő iskolások, az enyhe fokban értelmi fogyatékos gyerekek.

Úgy érzem, hogy ez az utam, megtaláltam a számomra legmegfelelőbb foglalkozást.