1973-ban születtem Kaposváron, ott jártam testnevelés tagozatos általános iskolába, ahol már a mindennapok részévé vált a mozgás, a mozgás öröme. Óvónőképző szakközépiskolába folytattam tanulmányaimat, ahol tanáraink, oktatóink nagyszerű módszertani alappal láttak el minket az óvodáskorú gyerekekkel való foglalkozások, többek között a mozgástanulás,- tanítás metodikájáról. Itt találkoztam először fakultáció keretében értelmileg elmaradt gyerekekkel. Őket is a szívembe zártam.

Később elvégeztem a Tanítóképző Főiskolát, ahol felvettem főigazgatói engedéllyel a kisegítő iskolai szakkollégium mellett a testnevelés szakkollégiumot is. Értettem a mozgás fontosságát, kezdtem látni a folyamatot, mit kell tudni egy ovisnak, hogy iskolás lehessen, mit vár el a tanító néni, hogy ő is dolgozhasson. Azt is láttam, hogy milyen, ha valaki nem a megszokott ütemben fejlődik. De ezek csak morzsák voltak, alapok. Ezt követően az óvónőképző főiskolát is elvégeztem. Majd a gyógypedagógiai Főiskolára jelentkeztem, mert ahhoz, hogy segíteni tudjak, úgy éreztem ez is szükséges.

Közben dolgoztam, óvodában, tanítottam speciális iskolában, tartottam ovis tornát, fejlesztést, illetve korai fejlesztést végeztem sérült értelmű gyermekkel. Várpalotán az Evangélikus Óvodában 13 évig dolgoztam, és nagyon sok tapasztalatra tettem szert, mert együtt lehettem autista, hiperaktív, figyelemzavaros, nehezen tanuló gyermekekkel a sok- sok nagyon ügyes gyermek mellett.

2010 nyarán találkoztam az Alapozó Terápiával. Sok volt és sokkolt, miért nem hallottunk róla eddig!? Kezdett összeállni a kép, de nem láttam még tisztán. Szkeptikus voltam, de a sors úgy hozta, hogy a tanfolyam elvégzése után, megkértek, vegyek át egy csoportot. Ma már terapeutaként tornázok különböző problémákkal küzdő gyerekekkel. 2016 ősze óta a szakszolgálatnál dolgozom, és ott is Alapozó Terápia mozgásfejlesztést tartok. A mai napig tanulom, tanulok a gyerekektől, de ma már hiszem és látom a bejárandó utat, azt, hogy mit miért csinálunk, és ezt tartom a legjobb eszköznek.

Nyolcadik éve vannak csoportjaim, főleg ovisokkal, kisiskolásokkal foglalkozom. Vallom, hogy minden gyerekhez megvan az út! Éreznie kell a gyereknek, hogy elfogadom, szeretem, de követelek is tőle! Hosszú, kemény munka gyereknek szülőnek, de azt gondolom megéri.