Tatár Ágnes vagyok, gyógypedagógus. 1971-ben születtem Várpalotán.
1998-ban végeztem a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskola oligofrénpedagógia-szomatopedagógia szakán.
Azóta a gyógypedagógia több területén is tapasztalatot szereztem, dolgoztam halmozottan sérült-, tanulásban akadályozott-, értelmileg akadályozott-, mozgássérült-, hiperaktív -,figyelemzavaros-, autista és tanulási zavarral diagnosztizált (diszlexia,diszgráfia,diszkalkulia) gyerekekkel, óvodás és iskolás korúakkal egyaránt.
A megszerzett tapasztalatok és a tanult ismeretek birtokában szeretnék minden hozzám forduló szülőnek és gyermeknek megfelelő segítséget nyújtani.

Szakmai továbbképzéseim:
– Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskola oligofrénpedagógia –szomatopedagógia szak 1998
– Mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására 2008
– Szenzoros integrációs terápia 2009
– “Méhzümmögés és dühroham” Tanulási zavarok,valamint a magatartási és viselkedészavarok kialakulásának megértése,tüneteik hatékony felismerése és megelőzése,valamint a kialakult nehézségek sikeres kezelése.2015.
– A Nemzetközi Atlétikai Szövetség Kölyökatlétika Programjának megvalósítási lehetőségei a mindennapos testnevelés keretében az általános iskola alsó tagozatában. 2015.
– Egyéni fejlesztő differenciáló szakvizsga. 2016.