A babák gesztusnyelvére építő játékos tréning kézjeleket tanít. Az anyákat (családtagokat) és a kisbabákat, gyermekeket egyaránt segíti, hogy jobban megértsék egymást, ha a gyermek még nem, vagy csak keveset beszél.

A kézjelek támogatják a beszéd megindulását és fejlődését. A testtudat, a mozgás, a kézügyesség, az emberi kapcsolatok, és az érzelmi élet fejlődésében is segítenek. Megkönnyítik a mindennapokat. Csökkentik a hisztit és a viselkedési problémákat.

Megszületéstől kezdve használhatók, tanulásuk bármikor kezdhető. Eltérő vagy megkésett fejlődés során nagy segítséget jelenthetnek a már beszélő gyermek számára is. Autizmus esetén bevethetők a beszédfejlődés támogatására. A jeleket használó családokban az érzelmi kapcsolatok a későbbi életévekben is gördülékenyebben működnek.

Kiknek ajánlom?

Ajánlom a tréninget a beszédfejlődési, vagy más fejlődési problémák, vagy autizmus gyanújára veszélyeztetett kisbabák, kisgyermekek esetében.

Hogyan épül fel?

Az alaptanfolyam 6 foglalkozásból áll, alkalmanként 1-1 óra. 30-45 perc interaktív tevékenység, 15-30 perc megbeszélés, tanácsadás, tapasztalatcsere, kérdések, pihenőszünetek.

Mennyibe kerül?

A tanfolyam családonkénti díja 2500 Ft/ foglalkozás, a legelső induló tréningen 2000 Ft.

2017-ben minden tréning első foglalkozása ingyenes és részletfizetés kérhető.

Hogyan lehet jelentkezni?

A tanfolyam időpontja megbeszélés szerint. A foglalkozásokon felnőtt családtag aktív részvétele szükséges!

Benedek Anna                                                         Búzavirág Gyermekekért Egyesület

pedagógus, gyógypedagógus                                                      https://buzaviragegyesulet.hu/

Tel: 06/70-9496185