Várlak szeretettel és kisbabáddal egy vidám hangulatú, mondókázós, dalolós mozgásfejlesztő babatornámra, mely jótékony hatással van a kisbabák mozgás, beszéd és idegrendszeri fejlődésére. A korai időszakban bevezetett mozgásfejlesztés segít megtartani a normál fejlődésmenetet, szabályozza az izomtónust, fejleszti többek között a beszédkészséget, az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt.

A ritmusos, mondókázós torna a ritmusérzékre, a figyelemre és a memóriára is hat, valamint az állandó testkontaktus erősíti a szülő és gyermek közti kapcsolatot. A csecsemőkorban és a kisgyermekkorban végzett tornák segíthetnek a későbbi tanulási zavarok megelőzésében. A tornán szakszerű információkat kaphatsz a kisbabád fejlődésével kapcsolatban. Jelentkezés: 2 hónapos kortól – 12 hónapos korig.

Ár: 2000 Ft/fő

Kinek ajánlom a babatornát?

• Ha koraszülött a gyermeked.
  • Ha elhúzódó nehéz szülésed volt, esetleges komplikációkkal. (oxigénhiány, nyakra tekeredett köldökzsinór, …)
  • Ha a gyermekednél megkésett mozgásfejlődést tapasztalsz.
  • Ha lustának érzed a babád, mert „mindent kicsit később csinál, mint kellene”
  • Ha bizonytalan vagy a kisbabád egészséges fejlődésével kapcsolatban.
  • Ha szeretnéd az egészségesen fejlődő kisbabád fejlődésmenetét erősíteni egy mozgásos tevékenységgel.

Érdekelődni: Szöllősi Eszter (06/30-441-1854) – Búzavirág Gyermekekért Egyesület

A foglalkozást tartja: Idrisz-Majbó Adrienn (06-20-438-2345)  HRG, Ayres terapeuta

A foglalkozás megtartásához minimum 10 fő szükséges.